Palvelut ja Hinnat

Personal training valmennus

  • Yksilövalmennus 3kk, Hinta 252€/kk 
  • Yksilövalmennus 6kk, Hinta 223€/kk
  • Parivalmennus 3kk, Hinta 220€/kk/henkilö
  • Parivalmennus 6kk, Hinta 200€/kk/henkilö  
  • Pienryhmävalmennus 3kk (3-4 henkilöä), Hinta 185€/kk/henkilö 
  • Pienryhmävalmennus 6kk (3-4 henkilöä), Hinta 150€/kk/henkilö 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Personal training valmennukset Keravalla, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Valmennukset sopivat niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin kuntoilun tai elintapamuutosta aloitteleville lähtötasosta riippumatta. Lue Personal training valmennuksista lisää täältä.

Ota yhteyttä!

Inbody-mittaus

  •  Kehonkoostumusmittaus Inbody270 laitteella, Hinta 25€/mittaus

Hinta sisältää alv 24%.

Olet sitten urheilija, kuntoilija, satunnainen liikkuja tai ihan vaan perustyyppi. Kehonkoostumus mittauksella saat helposti ja nopeasti tietää mistä kehosi koostuu. Tuloksista saat selkeän raportin josta näet mitä sinun tulisi kehittää jotta pääset kohti tavoitteitasi ja paremmin voivaa kehoa. Lue Inbody-mittauksesta lisää täältä.

Kehonkoostumusmittauksia teen pääsääntöisesti kotonani Keravalla, jos mitattavia henkilöitä on samalla kertaa useampia niin sovittaessa tulen tekemään mittauksen esim. kotiisi, työpaikalle, harrastuspaikalle. 

Varaa aika mittaukseen!

Yritykset ja yhteisöt

Olisiko tarve tarjota työntekijöille liikuntaan, kuntoiluun tai työhyvinvointiin liittyviä tuokioita mutta ohjaaja puuttuu?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous niin räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva ohjelma.

Ohjelma voi pitää sisällään vaikka viikottain pidettävää ohjattua liikuntaa, opastusta ravinnosta tai harjoittelusta, tyhy-päivän ohjelmaa tai vaikkapa säännöllisiä inbody-mittauksia hyvinvoinnin edistämiseksi ja seurannaksi.
Henkilöstön jaksamiseen ja hyvinvointii kannattaa panostaa aina! Hyvinvoiva ja jaksava työntekijä on yritykselle kultaakin kalliimpi voimavara.

Pyydä tarjous!